Oppdatering

Hei hei!
Nå er det lenge siden jeg har blogget, og det kommer sikkert til å bli en stund til neste gang igjen, mer her kommer i alle fall en liten oppdatering.

Campen i år ble dessverre ikke fulgt opp med blogginnlegg hver dag slik som jeg pleier, rett og slett fordi jeg nå er blitt mamma.
Det er ikke det at William er vanskelig eller noe, jeg bare bruker masse energi på å leke med ham, lære med/av ham og overøse ham med uendelig kjærlighet at jeg ikke har mye til overs.Nei da, helt ærlig. Jeg elsker å være mamma, mer enn noe annet, men som alle andre har vi opp- og nedturer og dager som krever mer enn andre.
I tillegg har jeg begynt på skolen igjen - deltid- , så jeg bruker egentlig mesteparten av tiden min etter skoletid sammen med William.
Jeg lærer så utrolig mye om meg selv i denne prosessen, og jeg nyter det virkelig.

Jeg har vært så heldig å få en nydelig sønn som ikke bare er tilfreds og ler stort sett hele tiden, men som også er supersosial og oppmerksom.
Han gir meg utrolig mye, bare ved å være til.
Vet at dette er super klisjé, men det er faktisk realiteten. Jeg er sliten - til tider utslitt - men jeg er utrolig lykkelig ! <3

I dag hadde jeg første dag i praksis, og jeg blir bare mer og mer sikker på at valget jeg har tatt er rett.
For Williams beste er det viktig at jeg blir ferdigutdannet, slik at han kan gå på den beste skolen (som han heldigvis har kommet inn på) og at vi kan gi William "his best chance".
Det er tungt å være vekk fra ham nå, men med ammepauser der han kommer til meg de (få) dagene jeg er på skolen, så klarer vi oss. Og så overøser jeg ham med oppmerksomhet i helgene og på kveldene før han skal sove. <3

Håper dere der ute har hatt en super sommer, og er klare for å gå høsten i møte! 
Det er i alle fall jeg!

Ha en fin kveld der ute!

Over og ut;
TM<3 

#baby #6mnd #prins #guttebaby #mamma #mammablogg #familie #lykke #kjærlighet #lykkelig #skole #utdanning #barn #klisjé 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits